Ügyfélszolgálat telefonszám: 06 72 512 240

Lakossági klímaberendezés

Aki ma azon gondolkodik, hogy klímaberendezést vásároljon, bizonyára első körben végigböngészi a multik szórólapjait, és körülnéz a nagy áruházak polcain. Tény, hogy a multik a nagy mennyiség felvásárlása miatt olcsóbban kínálják a különböző légkondikat. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy sok esetben nem szakértők a műszaki berendezéseket illetően.
Ha terméktámogatásról van szó, például szaktanácsadás, beszerelés vagy szerviz, gyakran csak vállrándítással válaszolnak. Így nagyon gyakran az olcsóbban beszerzett klíma a végén drágább lesz, mint valaha.

Miért éri meg a Klimatriónál vásárolni?

 • Szaktanácsadás, személyre szabott megoldással
  A klímaberendezés beszerzése több mint egyszerű készülékvásárlás, hiszen a megfelelő klíma kiválasztása szakértelmet kíván. A Klimatriónál minden légkondicionáló vásárlást gondos tervezés, előkészítés és szaktanácsadás előz meg, mellyel cél: a személyre szabott, egyedi megoldás.
 • Beüzemelés, rohangálás nélkül
  Csupán a készülék megvétele még nem garantálja a megbízható működést, hiszen a beüzemelést szakértő kezekre kell bízni. A cégünknél vásárolt készülékek beüzemelést minden esetben vállaljuk, ami a megrendelőnek időt és pénzt takarít meg, hiszen nem kell szerelő után rohangálnia.
 • Készülék és szerviz egy kézben
  A műszaki berendezéseknél alapvető szempont, hogy a megfelelő karbantartásnak élettartam növelő hatása, funkciója van. A hozzáértő, gyakorlott szerviz pedig elengedhetetlen a hosszú távú működéshez. A Klimatrió mindkettőt biztosítja vásárlói számára.

Milyen klímaberendezés kapható a Klímatriónál?

A Klimatriónál elérhető berendezések segítségével kiváló minőségű levegőt állíthat elő otthonában. Minőségét tekintve úgy fogalmazhatnánk meg, hogy ami a Mercedes az autósok szemében, a Shimano a horgászok körében, vagy az Adidas sportolói körökben, olyan a DAIKIN, LG vagy GREE a klímák között. Ha az ember ilyen márkát és minőséget választ, biztosan nem bánja meg, s ráadásul még az otthona értékét is növeli vele.

A jó klíma két fontos jellemzője:

 • kis teljesítményfelvétel révén energiatakarékos
 • kitűnő hatásfokkal működik, így gyors és hatékony.

Ha vásárlás előtt áll, és már körülnézett a piacon, olyan készüléket semmiképpen ne vegyen meg, ami ezeknek a kritériumoknak nem felel meg!

Mi az a 3 dolog, amit ne higgyen el a klímákkal kapcsolatban? Olvassa el itt!

Kérdése van valamelyik klímaberendezéssel kapcsolatban? Hívja ügyfélszolgálatunkat még ma!