Ügyfélszolgálat telefonszám: 06 72 512 240

Frissítő üzleti megoldások

Bizonyára Önnek sem kell hangsúlyozni, hogy ahol emberek dolgoznak, ott fontos a jó légkör biztosítása! Minden cégvezető álma egy olyan alkalmazotti gárda, akiket nem kell fenyegetéssel munkára bírni, akiknek nagy a teherbírásuk, és akik nem ijednek meg a munkától, sőt feladatukat örömmel végzik.

Nos, nem állítjuk, hogy egy klímatechnikai rendszertől mindez meg fog valósulni, de feltétlenül olvassa el az alábbi 3 érvet, melyből megtudhatja, a klimatizált helyiségek legnagyobb vonzerejét.

Hőségben biztos, hogy:

  • csökken az alkalmazottak kreativitása, munkakedve
  • csökken a teljesítőképesség
  • mosoly helyett méla munkaundor ül ki a kollegák arcára
  • lőttek az inspiráló légkörnek.

Ha kiszámolja, hogy egy egész nyár alatt emiatt hány vevőt veszít el, és hány elégedetlen ügyfelet szerez, gyorsan rájön, hogy nincs értelme halogatni tovább a klímaberendezés beszerelését az Ön cégénél.

A vevők komfort igénye egyre nő

Ezt a tényt az Ön irodájában, eladóterében is figyelembe kell vennie ahhoz, hogy elégedett, visszajáró ügyfelei legyenek. Felmérések szerint sokkal több időt tölt el az üzletben, ha ott tiszta levegő, kellemes légkör fogadja. Tegyen azért, hogy a vevői akár még a legnagyobb melegben is Önhöz térjenek be elkölteni a pénzüket.

Vállalati partnerek magas elvárásokat támasztanak

Az üzleti élet elengedhetetlen részei a tárgyalások, partnertalálkozók, konferenciák, vagy szakmai bemutatók. Ezeket ma már elképzelhetetlen klimatizált, jó levegőjű helyiség nélkül megszervezni. Ne kísérletezzen klímaberendezés nélkül ezekbe belefogni, mert a találkozó sikere sokszor nagyon is szubjektív dolgokon múlik. Induljon lépéselőnnyel az üzleti életben, és nyerje el a vállalati ügyfelei támogatását!

A Klimatrio csapata specialista a maga területén, így könnyűszerrel megoldást kínál az Ön cégénél felmerült problémára, feladatokra. Szinte nem létezik olyan iroda, üzlet, gyár vagy csarnok épület, ahol ne tudná megvalósítani az Ön elképzeléseit. A kivitelezést, a tervezés, gyártás, beüzemelés, szerviz, automatika és programozás teszi teljes körűvé az Ön cége számára!

Hívja ügyfélszolgálatunkat most! > 06 72 512 240