Ügyfélszolgálat telefonszám: 06 72 512 240

Belsőépítészek rémálma: hogyan tegyük láthatatlanná a gépészetet?

Ilyenkor a legtöbb tervező megpróbálja elrejteni ezeket a berendezéseket, de ez a módszer nem a legjobb megoldás. Érdemes inkább utána járni azoknak a piacon kapható újdonságoknak, amelyek mind műszakilag, mind esztétikailag megállják a helyüket.

 

Napjainkban az épületgépészet elismertsége sajnos nincs még az őt megillető helyen. A belsőépítészetet tulajdonképpen művészetnek is mondják, mert a leglátványosabb elemek egyike a lakásban, meghatározza az otthon atmoszféráját, még a lakók hangulatát, ízlésvilágát is. Ezért a legtöbben készek energiát és pénzt áldozni erre a területre.

A gépészetet ezzel szemben akkor mondják jónak, ha az láthatatlan, érzékelhetetlen, de mégis jól működő alkotórész. Korszerű épületgépészet nélkül azonban nem beszélhetünk igazi komfortról, az otthon kényelméhez ma már elengedhetetlen a megfelelő klímatechnikai berendezések használata. Ezért van szükség arra, hogy belsőépítészek és gépészek szorosan együttműködve dolgozzanak együtt megbízóik elégedettségének elnyeréséhez.

A Klimatrionál megtalálhatók azok a high-tech berendezések, melyek akár design-termékké is válhatnak a megrendelő szemében, megkönnyítve ezáltal mindkét szakma munkáját. Ezen kívül vannak olyan forradalmian új gépészeti megoldások, melyek lehetővé teszik az ügyfél számára nem kívánatos műszaki készülékek és kiegészítőik elrejtését, teret adva ezáltal a vevői elképzeléseknek és a rokonszakma kibontakozásának.