Ügyfélszolgálat telefonszám: 06 72 512 240

Szellőzéstechnika és klímatechnika, ahol a Klimatrió már bizonyította szaktudását

A Klímatrió közel 20 éve végez színvonalas szolgáltatást. Legyen szó akár az épületgépészet, klímatechnika, kereskedelem vagy szerviz területéről, a tapasztalatok szerint a minőség mindenhol vevői elégedettséget garantál.

 

Miért érdemes a Klimatriót választani?

Kezdetektől fogva arra törekedtünk, hogy olyan csapatot alakítsunk ki, akik örömmel végzik a munkájukat, és ezáltal jobb minőséget tudnak nyújtani ügyfeleinknek, s mindezt persze saját alkalmazottakkal, lehetőleg alvállalkozók szerződtetése nélkül. Így garantálható a jobb felügyelet alatt végzett munka, melyet az elégedett ügyfelek sokasága is bizonyít.

A megrendelői visszajelzések alapján, a Klimatrió csapata az alábbi három döntő szempont miatt jó választásnak bizonyult:

1 Szakértelem és menedzsment
Az épületgépészet és a klímatechnika mind olyan terület, ami szakmailag hozzáértő vállalatvezetőket igényel. Egy cég sem tud fejlődni azonban, ahol a műszaki ismereten túl, nem helyez kellő hangsúlyt a menedzsmentre, és marketing tevékenységre. A Klimatriónál mindhárom ügyvezető magasan képzett műszaki szakember, emellett ügyelnek a menedzsment feladatok maximális ellátására, és a rugalmas döntéshozásra.

2 Saját szakembergárda
Az építőiparban gyakori megoldás az alvállalkozók foglalkoztatása. Tény azonban, hogy ez a könnyebbik út, de közel sem a legjobb megoldás. A Klimatrió a nehezebbik részt választotta, amikor úgy döntött saját szakember gárdát nevel ki és foglalkoztat. Ezért az évek múlásával a szolgáltatás minősége nem romlott, hanem folyamatosan fejlődik.

3 Komplett szolgáltatás: profizmus
A komplett szolgáltatás a megrendelőnek mindig időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórol. Amikor a projekt egy kézben van, sokkal könnyebb átlátni és felügyelni, adott esetben időben beavatkozni. Érdemes tehát olyan kivitelezőt választani, aki a tervezéstől a kivitelezésen át a karbantartási és szervizelési feladatokat is el tudja látni.

 

A kezdetektől napjainkig

A Klimatrió 1995 óta a piac meghatározó szereplője a klímatechnika területén. Kezdetben Pécs és vonzáskörzete jelentette a működési területet, mára Európa több országából kerülnek ki a referenciák, és az elégedett ügyfelek.
Az országos viszonylatot tekintve minden megyében és megyeszékhelyen rendszeresen megjelennek a cég szervizautói. A saját tulajdonú telephelyen iroda, bemutatóterem, gyártócsarnok és raktárak is megtalálhatók, melyek együttesen a megrendelők magas színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé.

Képek a csapatról, szerviz autókról, telephelyről