Ügyfélszolgálat telefonszám: 06 72 512 240

Szaktanácsadás

A Klimatrió csapat képzett mérnökökből, felkészült műszaki szakemberekből áll. Gyakorlatilag nincs olyan szakmai probléma, megoldandó feladat, amivel ne találkoztak volna munkájuk során. Érdemes kikérni a tanácsukat, mert az a javaslat biztosan nem csak egy nesze-semmi-fogd-meg-jól gondolat, hanem sokat érő, tapasztalatokon alapuló gyakorlati jótanács lesz.

Az alábbiakban is néhány hasznos útmutatás olvasható,
mely betekintést ad a szolgáltatás menetébe.

Klima kivitelezés lépésről lépésre!

Árajánlatkérés, szaktanácsadás

Személyesen, telefonon vagy e-mailen mondja el nekünk elképzeléseit, igényét, melyre mi személyre vagy projektre szabott műszaki megoldást és árajánlatot adunk. Új építésű ingatlan vagy nagyobb volumenű beruházás esetén tervezésre is szükség van, mellyel kapcsolatosan képzett mérnökeink szívesen állnak rendelkezésére.

Ajánlat elfogadása, megrendelés

Az árajánlat kiadása után Ön jelzi felénk rendelési szándékát, ezután kerülhet sor a szerződéskötésre. Ettől kezdve Önnek már nem kell rohangálnia a készülékek, segédanyagok után, ugyanis szerelő csapatunk az anyagbeszerzést és a helyszínre szállítást elvégzi Ön helyett.

Szerelés, kivitelezés, üzembe helyezés

A projekt még nem ér véget a szereléssel, szakembereink a helyi igényeknek megfelelően beállítják, üzembe helyezik a berendezéseket, és tájékoztatják az érintetteket a működéssel kapcsolatos tudnivalókról.

Karbantartás, szerviz

Az általunk beépített berendezésekre 3 év rendszergaranciát vállalunk, mely kivételes szolgáltatás a régióban. Tekintettel arra, hogy a készülékeket legalább évente ellenőrizetni, tisztítani kell, szervizszolgáltatással, igény szerint karbantartási szerződéssel növelhető a vásárolt készülékek élettartama.

Amennyiben információra van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat!